Offertetraject

Bij het uitbrengen van een offerte moet er rekening worden gehouden met de geldigheidsperiode. Daarnaast zijn er soms artikelen opgenomen dat wanneer u nalaat een offerte of contract getekend te retourneren, u akkoord gaat met de betaling van vergoedingen aan de leverancier.


Daarnaast is de duur van de overeenkomst van belang. Is het verstandig om een korte periode (12 maanden) of voor een periode van 60 maanden een overeenkomst af te sluiten? Leveranciers hebben het liefst een lange periode maar voor uw eigen organisatie is dat niet altijd verstandig. Zeker niet als er in de Algemene Voorwaarden ook nog afnameverplichtingen van producten / betalingen van huur of onderhoud zijn opgenomen voor de gehele contractperiode. 


Daarnaast zijn er soms artikelen opgenomen dat als er een proefplaatsing plaatsvindt, deze automatisch wordt omgezet in een overeenkomst voor de duur van 12 maanden, tenzij afnemer voor het einde van de proefplaatsing schriftelijk aangeeft af te zien van een omzetting  naar een overeenkomst.

Volg ons op Twitter, like onze Facebookpagina, volg ons op G+, pin vrolijk mee, bekijk onze films via YouTube en volg onze bedrijvenpagina op LI


Contact:

Wij houden van Water.nl

Mark Heerkes

Pisanostraat 378

5623 CL Eindhoven

BTW Nr.:  12.98.49.200.B01

KVK.Nr.:  17194377

Tel: 040 - 750 5815

Mail: info@wijhoudenvanwater.nl