Water, de gezondste dorstlesser!

Bedrijven < 20 medewerkers

Bedrijven > 20 medewerkers

Flesjes 330 ml / 500 ml

(met eigen bedrijfslogo > 250 stuks!)


Voor bedrijven met minder dan 20 medewerkers bieden we u de Bravilor Chiller aan.

 

De Chiller schenkt heerlijk gekoeld kraanwater. Grote glazen of flesjes vullen is mogelijk doordat u zelf de hoeveelheid kunt bepalen met de push button.  U sluit de Chiller direct aan op de waterleiding, dus geen gesleep meer met zware waterflessen. De machine zal zonder glazen, glashouder en filters geleverd worden. Uiteraard wel te bestellen als accessoires.

 

Naast gezuiverd (on) gekoeld kan de chiller ook geleverd worden met de optie om heet water te kunnen tappen. De ideale combinatie met onze gezonde en natuurlijke theeën.  

 

De heetwaterkoker kan van het aanrecht en uw personeel hoeft niet eerst de koker aan te zetten en later terug te komen, maar kan direct heet water tappen!

 

 

Voor bedrijven met meer dan 20 medewerkers bieden we u de Natural Choice ION Leidingwatercooler aan. U begrijpt het al: dit model is geschikt voor grotere volumes gekoeld en heet water.

 

De ION leidingwatercooler schenkt heerlijk gekoeld en gezuiverd kraanwater. Met deze oplossing heeft u bijna ongelimiteerd toegang tot heerlijk water. De grote ruimte onder het tappunt geeft u de mogelijkheid om verschillende formaten flesjes/flessen te vullen.

 

Naast gezuiverd (on)gekoeld water kan de ION ook geleverd wordeb met de optie om heet water te tappen. De ideale combinatie met onze gezonde en natuurlijke theeën.

 

De heetwaterkoker kan van het aanrecht en uw personeel hoeft niet eerst de koker aan te zetten en later terug te komen, maar kan direct heet water tappen!

 

 

Als extra ondersteuning voor kortdurende acties zoals een aankondiging, actiematige promotie van product of evenement maar ook perfect inzetbaar voor langdurige projecten als kwaliteitsverbetering, imago ondersteuning, branding of Corporate positioneringen.

 

Simpel en eenvoudig uw logo en teksten aanleveren en wij nemen uw het overige werk uit handen.

 

De flesjes met platte dop of sportdop worden geleverd met eigen bedrijfslogo en binnen 14 dagen vanaf 250 stuks franco huis geleverd.

 

Deze flesjes kunnen ideaal gecombineerd worden met het installeren van onze leidingwatercoolers. Deze leidingwatercoolers worden voorzien van een etiket met extra informatie over het gezond je dorst lessen, De flesjes kunnen deze booschap extra ondersteunen met informatie over het hoe en waarom van water.


Onze gezonde en smakelijke Theeën in combinatie met gezuiverd heet water; een streling voor de mond!

Volg ons op Twitter, like onze Facebookpagina, volg ons op G+, pin vrolijk mee, bekijk onze films via YouTube en volg onze bedrijvenpagina op LI


Contact:

Wij houden van Water.nl

Mark Heerkes

Pisanostraat 378

5623 CL Eindhoven

BTW Nr.:  12.98.49.200.B01

KVK.Nr.:  17194377

Tel: 040 - 750 5815

Mail: info@wijhoudenvanwater.nl