Overstapservice watercoolers

Het in gebruik hebben van een watercooler bespaart op de koffiekosten en stimuleert de consumptie van water en dat laatste geeft een positief effect op de gezondheid en vitaliteit van uw personeel. Het wijzigen van leverancier is tijdrovend en weegt als gevolg hiervan gevoelsmatig niet op tegen de besparing in geld. Om de overstap te vergemakkelijken wanneer u niet tevreden bent over de huidige leverancier hebben we de overstapservice voor u ontwikkeld. Niet tevreden over de levering van waterflessen, het onderhoud aan uw leidingwatercooler of wijze van facturatie van de kosten? Late reacties of helemaal geen reactie nadat u contact hebt opgenomen met uw leverancier? Maak dan gebruik van onze overstapservice en laat u daarna in de watten leggen door De Klant =(echt) Koning. Hierbij nemen we na het aangaan van een samenwerking met ons u de zorg uit handen om de lopende overeenkomst op te zeggen.

 

Ook zijn er aandachtspunten in de Algemene Voorwaarden die van belang zijn bij het aangaan van een overeenkomst  met een potentiële leverancier. We hebben deze aandachtspunten stapsgewijs op een rijtje gezet. Klik voor meer informatie op onderstaande stappen die u doorloopt bij (het aangaan van) een overeenkomst.

Volg ons op Twitter, like onze Facebookpagina, volg ons op G+, pin vrolijk mee, bekijk onze films via YouTube en volg onze bedrijvenpagina op LI


Contact:

Wij houden van Water.nl

Mark Heerkes

Pisanostraat 378

5623 CL Eindhoven

BTW Nr.:  12.98.49.200.B01

KVK.Nr.:  17194377

Tel: 040 - 750 5815

Mail: info@wijhoudenvanwater.nl