Algemene voorwaarden

Bij het afsluiten van een overeenkomst voor een (leiding)watercooler zijn er een aantal aandachtspunten waar u rekening mee dient te houden. De aandachtspunten zijn stapsgewijs weergegeven. Het is aan u als klant om de Algemene Voorwaarden van uw (potentiële) leverancier na te kijken voordat u een overeenkomst tekent.


Slimme leveranciers hanteren hun eigen algemene voorwaarden. 


Tussentijds wijzigen algemene voorwaarden

Nog slimmere leveranciers nemen een wijzigingsbeding op in hun algemene voorwaarden. Een wijzigingsbeding is een artikel in de algemene voorwaarden wat aangeeft dat de algemene voorwaarden tussentijds eenzijdig gewijzigd mogen worden. “Eenzijdig”, betekent dat de aanbieder van de algemene voorwaarden dit mag wijzigen, zonder dat de algemene voorwaarden opnieuw moeten worden aanvaard door de contractpartner. Dit is zeker handig in het geval van langlopende contracten of indien uitvoeringsdatum ver in de toekomst ligt. In de tussentijd kan er namelijk nog wel wat veranderen binnen de bedrijfsvoering. Misschien dat je de betalingstermijn wat wil verkorten, of de annuleringsregeling. Wel zo handig om dit te kunnen veranderen, zonder dat je dat weer opnieuw overeen hoeft te komen. Toch?


Dit wijzigingsbeding heeft betrekking op de informatieplicht. Op het moment dat uw leverancier haar algemene voorwaarden wijzigt, is zij verplicht om haar afnemers hierover te informeren. Dit kan schriftelijk,  per e-mail of per hyperlink naar de website. De doorsnee klant zal niet de gehele algemene voorwaarden gaan doorlezen dus daarom is het van belang om in het wijzigingsbericht aan te geven op welk punt de algemene voorwaarden veranderen en op welke datum de wijziging ingaat.

Volg ons op Twitter, like onze Facebookpagina, volg ons op G+, pin vrolijk mee, bekijk onze films via YouTube en volg onze bedrijvenpagina op LI


Contact:

Wij houden van Water.nl

Mark Heerkes

Pisanostraat 378

5623 CL Eindhoven

BTW Nr.:  12.98.49.200.B01

KVK.Nr.:  17194377

Tel: 040 - 750 5815

Mail: info@wijhoudenvanwater.nl